Sofia Landström – practicing researcher, educator and writer

Exhibitions are a tool, not the result. Art should open up for a democratic dialog and rethink the ‘ordinary’ exhibition practises. Martha Rosler: “art make difference to a social movement only when it is made in cognizance of those movements.” . Exhibition making can be a model of resistance, a tool and not the result.

Gör om! Gör rätt! på Folkuniversitetet

FullSizeRender

Karin höll förra veckan en föreläsning om måleri och om hur konstnärens sociala status historiskt har speglats i valet av motiv. Här sorteras de bildpaket, som kursdeltagarna fick i uppgift att diskutera. Vi ser redan fram emot denna vecka! Då håller jag (Sofia) en föreläsning på temat skulptur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 22, 2016 by in Work.
%d bloggers like this: