Sofia Landström – practicing researcher, educator and writer

Exhibitions are a tool, not the result. Art should open up for a democratic dialog and rethink the ‘ordinary’ exhibition practises. Martha Rosler: “art make difference to a social movement only when it is made in cognizance of those movements.” . Exhibition making can be a model of resistance, a tool and not the result.

34. Tunnelbanan som konstgalleri

Tunnelbanor är kanske världens längsta konstutställningar, den första byggdes i London och idag är de del av många människors vardag. Men vad finns det för konst där och vad har den för syfte? Detta och mycket mer pratar vi om i säsongens sista avsnitt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 2, 2019 by in Historielabbet.
%d bloggers like this: